Desinatörlük Eğitim Programı Ön Başvuru Formu

Kurumumuzca açılması planlanan Desinatörlük ve Tasarım Eğitimi Programı için ön başvuru formu yayınlanmıştır. Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ. BAŞVURU FORMU

Başvuru formunun amacı Kurumumuzca açılması planlanan "Desinatörlük ve Tasarım Eğitimi " Programı için ön başvuruları alarak, programın açılma tarihlerini belirlemek  ve talep sayısını görmektir. Yeterli sayıda başvuru olması halinde kurs tarihi ve içeriği katılımcıların e-posta adreslerine gönderilecektir.

1) Eğitim programı en az 240 saat olarak uygulanacaktır. Ancak katılımcıların bilgi seviyelerine göre 300 saate kadar uygulanabilecektir

2) Kurs günde 6 saat haftanın beş günü hafta içleri uygulanacaktırAncak gerekli olması halinde cumartesi günleri günde 4 saat ek eğitim verilecektir.

3) Eğitim süresinin en az % 20 si el halısı dokuması eğitimi, en az  % 30 el çizimi geri kalan sürede bilgisayar ortamında çizim olarak uygulanacaktır. Bilgisayar çizimlerinde EAT Programı kullanılacaktır.

4) Eğitim Programı sonunda katılımcılara kurumumuz tarafından onaylı "Katılımcı Belgesi" verilecektir.

5)Eğitim Programına katılım ücretsizdir.

6)Eğitim Programı süresince çizim kağıdı, boya kalemi, cetvel gibi kırtasiye malzemeleri katılımcılar tarafından temin edilecektir.

7) Katılımcılar eğitim süresince en fazla % 10 devamsızlık yapabilecekler, daha fazla devamsızlık yapanların kayıtları silinecek ve hiç bir belge verilmeyecektir.

8) Katılımcılar eğitim programına ve kurumumuz tarafından belirlenen diğer kurallara uymak zorundadırlar. Program ve kurallara uymayanların kayıtları silinecektir.

9) Eğitim Programı kurumumuz merkez binasında yapılacak olup, katılımcıların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda ilgili kurum ve işletmelere yerinde gözlem ve inceleme gezileri düzenlenebilecektir. Bu gezilerde geçen süre eğitim süresine dahil olmayıp, masraflar katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

10) Bu başvuru formunda sizin için en uygun tarihleri seçiniz. Kurumumuz programı istediği tarihler arasında uygulamaya veya programı tamamen uygulamamaya yetkilidir.

11) Lütfen bu formdaki bilgileri eksiksiz olarak doldurunuz.

12) Katılımcılarla iletişim başvuru formunda belirttikleri e-posta adresi üzerinden yapılacaktır. E-posta ile yapılan bildirimler başvuru sahiplerine yapılmış kabul edilecektir. Lütfen sürekli kullandığınız e-posta adresini yazınız.

ÖNEMLİ : Sayfalar arasında ilerleyebilmek için zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir. Birinci sayfayı doldurduktan sonra "Kaydet ve Çık" Tuşuna değil "Devam" tuşuna basınız. Eğer ikinci sayfaya geçemiyorsanız bazı zorunlu alanları doldurmamış olabilirsiniz. Tekrar kontrol ediniz ve zorunlu alanları doldurunuz. İkinci sayfada Kaydet tuşuna bastıktan sonra aşağıdaki bilgilerin yer aldığı kapanış sayfası kısa bir süre göründükten sonra kurumumuzun internet sayfasına yönlendirilecektir. O nedenle aşağıdaki bilgileri formu doldurmaya başlamadan önce yazmanız size kolaylık sağlayacaktır.

 

Ön başvurunuzun kabul edilmesi halinde sizden kesin kayıtta aşağıdaki belgelerin gönderilmesi talep edilecektir. Lütfen başvuru aşamasında hiç bir belge göndermeyiniz.

1) Diploma veya  Geçici Mezuniyet Belgesi veya öğrenci belgesi.

2) Nüfus Cüzdanı Fotokobisi

3) Fotoğraf (3 adet vesikalık)

4) İmzalı Başvuru Formu. (Bu formun çıktısı kesin kayıt sırasında kurumumuzca katılımcılara verilecektir.)

Başvuru formları plastik telli dosya ile aşağıdaki adresimize elden teslim edilecektir.

Katılımcılarla iletişim başvuru formunda belirttikleri e-posta adresi üzerinden yapılacaktır. E-posta ile yapılan bildirimler başvuru sahiplerine yapılmış kabul edilecektir. Lütfen sürekli kullandığınız e-posta adresini yazınız.

İletişim Bilgileri

T.C. Niğde Valiliği Halıcılık, El Sanatlarını Geliştirme ve Yayma Birliği Müdürlüğü

ADRES :Yenice Mah. Lütfü Soylu Sokak No: 4 51200 NİĞDE

(İl Sağlık Müdürlüğü Yanı, Hazım Tepeyran İlkokulu Bitişiği)

Telefon : 0388 232 35 35

E-Postabilgehanharmansah@hotmail.com

 

Web sayfası : www.nhb.gov.tr

Son Ön Başvuru Tarihi 14 Şubat 2015 Saat : 23.59

BAŞVURU FORMU TIKLAYINIZ.


Bu yazıyla ilgili yorum yapılmadı.


Bu Yazıyla İlgili Yorumda Bulun:

Adınız-Soyadınız
Mail adresiniz
Güvenlik kodu Kodu yenile
Yorumunuz